EN LA DEFENSA D'UNA SANITAT PÚBLICA SOCIALMENT EFICIENT

dimarts, 21 de maig del 2013

Xavier Pomés membre del consell d'administració de 2 grups privats que ofereixen serveis en el camp sanitari, presideix l'Hospital Clínic i el de Sant Pau designat per Boi Ruiz

.. l'empresa d'ambulàncies Ambuibérica, creada l'any 2000 per l'exalcalde del PP a Mayorga (Valladolid) Carlos Magdaleno ....segella l'any 2011 una aliança amb la firma de capital risc Pro A Capital"..Pro A pren la majoria de l'accionariat de la capçalera del Holding E-Center, i deixa a Magdaleno com màxim executiu.
 ..."E-Center Network nomena Pomés, en representació de Mandel Investments, com conseller tres mesos més tard,el juny de 2011 (després que Pomés crées aquesta societat instrumental, Mandel Investments a un despatx d'advocats de Madrid) 
A finals de 2011 E-Center Network anuncia la compra de dues empreses del grup STS, amb seu a Reus. Una és Ambulàncies de Reus, amb més de 100 vehícles i concessionària del SEM a les comarques del Baix Camp i Alt Camp, Tarragonès, Conca de Barberà, Priorat i Baix Penedès", segons informa l'article... i l'altre és...: "és STS Gestió, propietària de residències, centres sociosanitaris i pisos assistits a Reus, Lleida i Salou".
Mandel Investments.. ha obtingut .. sucosos ingressos des del primer moment. Segons els comptes de l'empresa de 2011, les últimes dipositades en el Registre Mercantil, la societat va obtenir en entre juny i desembre d'aquest any uns ingressos de 96.400 euros.
http://www.eldebat.cat/cat/notices/2013/05/incompatibilitats_sanitaries_de_xavier_pomes_109049.php