EN LA DEFENSA D'UNA SANITAT PÚBLICA SOCIALMENT EFICIENT

dimarts, 30 d’agost del 2011

La Salut Mental i la Memòria Històrica

http://www.diariodeleon.es/noticias/afondo/el-camion-de-muerte_626820.html La recerca de la història segueix a l'estiu a Leon on més de 40 fosses comuns han sigut excavades fins ara. La importancia de la recerca i divulgació de la història recent com a un element més de la salut mental és patent en el treball de O. Fernandez Quiroga:
http://ecriteriumes.wordpress.com/
Segons el diari El País de 19 09 2011  http://www.elpais.com/articulo/espana/Victimas/franquismo/preparan/recortazo/PP/politicas/memoria/elpepunac/20110919elpepinac_12/Tes
.......Familiares de las víctimas denunciaron durante la inauguración del curso judicial el pasado jueves que los jueces españoles, al contrario que en otros países, se niegan a investigar la desaparición forzada de miles de represaliados. En España: 113.000.



1 comentari:

Olga ha dit...

Moltes gràcies per la referència. El tema de la salut mental i la guerra civil ha estat completament oblidat al nostre país, encara que té moltes repercussions quotidianes en salut de la gent, individualment i també en la salut comunitària, com a societat. Espero que sigui un començament.