EN LA DEFENSA D'UNA SANITAT PÚBLICA SOCIALMENT EFICIENT

dijous, 29 de desembre del 2011

La Generalitat aseguró ayer que Prat no incurre en ninguna incompatibilidad, ya que califica el cargo de José Prats en el ICS de “no ejecutivo y sin remuneración”

... Josep Prat Domènech, presidente del  ICS,  compagina este cargo con la vicepresidencia de USP Hospitales, uno de los mayores grupos sanitarios privados de España. USP. ... Prat supervisa la reducción de actividad de los hospitales públicos catalanes causada por los recortes presupuestarios y, ... maneja una información que constituye una gran oportunidad de negocio para cualquier grupo hospitalario privado.
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2011/12/29/catalunya/1325114428_179264.html

1 comentari:

acdsp ha dit...

Existeix una indubtable incompatibilitat funcional, si mes no, si pren decisions o te capacitat per influir en les mateixes, hi ha incompatibilitat funcional, el demés son eufemismes. Si no te sou tampoc hauria de poder pendre decisions, però ¿com s'evita que apliqui la seva capacitat d'influència i presió amb totes les eines que té al seu abast incloent al propi conseller?
Mala cosa quan als que dirigeixen els destins de milers de ciutadans no mes la llei els marca els limits de la seva acció, perquè son els unics que poden canviar les lleis, i si no tenen ètica, les poden canviar cap a territoris de alta inmoralitat...com Hitler ¿recordeu?
No es ni convenient ni legitim, pot ser legal, però no convenient ni legitim, perquè un grup que guanya unes eleccions amb el 18,8% de tots els vots posibles no està legitimat per les urnes per pendre mesures que afecten negativament al 95% de la població i per tant, son inconvenients.