EN LA DEFENSA D'UNA SANITAT PÚBLICA SOCIALMENT EFICIENT

diumenge, 1 de juliol del 2012

Joaquim Casanovas, director gerent de l'ICS, i Jaume Benavent, director d'Afers Assistencials van oferir la constitució d’una societat limitada amb ànim de lucre per gestionar el CAP de Martorell.


 CCOO critica que aquests dos alts càrrecs van oferir dimecres a Martorell la constitució d’una societat limitada amb ànim de lucre per gestionar el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la localitat, seguint el model de trossejament i privatització progressiva de tot l’ICS impulsat per Josep Prat .... és “intolerable” que el gerent i un alt directiu de l’empresa més gran i principal proveïdora del sistema sanitari públic a Catalunya promogui la privatització de centres per entregar-los a empreses privades que tenen com a únic objectiu fer negoci. Com que aquests dos alts càrrecs debiliten l’empresa que haurien de protegir, CCOO considera que “no poden continuar en els seus càrrecs” i n’exigeix la destitució immediata al Govern de la Generalitat.
http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2012/06/ccoo_exigeix_la_dimissio_del_president_i_de_dos_alts_carrecs_de_l_ics_per_subhastar_els_centre_30667.php